MATURITNÍ ŠATY PRO TEBE

MATURITNÍ ŠATY, JEŠTĚ KRÁSNĚJŠÍ, NEŽ JSI SI PŘEDSTAVOVALA... levnější než v půjčovně!

prolistuj módní časopisy, projeď si módní weby, vyber si desítky obrázků, které tě zaujali  a  NAPIŠ NÁM "ZDE" svůj email nebo telefon.

Ozve se ti jedna z našich návrhářek a společně s tebou vymyslí předběžný koncept šatů (jak mají přibližně vypadat, v jaké stylu, kolik mají stát...).
Zodpoví ti dotazy ohledně společné schůzky, měření, výběru materiálů... domluvíte se na termínu schůzky, na které spolu vytvoříte bezplatně návrhy. Teprve potom se rozhodneš, zda se budou šaty realizovat a společně se pustíme "do toho".

 maturitni-saty.a maturitni-saty-a maturitni-saty-b maturitni-saty-c maturitni-saty.g maturitni-saty-f 

maturitni-saty-j maturitni-saty-g maturitni-saty.h maturitni-saty-k maturitni-saty-e maturitni-saty-h

šaty šifónové s páskem  6 770,-    šaty šifónové vrstvené  7 670,-      šaty saténový úplet 5 370,-        šaty vrstvené organza  8 660,-    šaty  šifónové  6 330,-
Cena našich šatů se odvíjí od množství a kvality vybraných materiálů a náročnosti střihu. Lze se dopředu domluvit, jakou částku nechceš přesáhnout.

 

4x "NE"  ŠATŮM Z PŮJČOVNY:

  • Inzerovaná cena za šaty z půjčovny není konečná! (navýší se o další poplatky (dovoz šatů, čistírna, pojištění proti poničení, úpravy na tvoji postavu)
  • Šaty z půjčovny nevyjadřují "tebe"! (většinou musíš přistoupit na spoustu kompromisů ohledně střihu i barvy a dalších detailů, které bys chtěla jinak)
  • Tak úplně ti nesedí! (naše šaty na tobě minimálně 2x zkoušíme, aby se jejich střih dokonale přizpůsobil tvé postavě a hlavně tvé představě...)
  • Musíš je vrátit (platíš jen za "vypůjčení", šaty nesou tvoje. Na ples nebo do divadla, na párty nebo svatbu své kamarádky je už ve své skříni nenajdeš)

NAMALUJEME A ZREALIZUJEME ŠATY JEN PRO TEBE!
BUDOU JEDINEČNÉ, VYTVOŘENÉ PODLE TVÝCH PŘEDSTAV A HLAVNĚ, BUDOU JEN A JEN TVOJE!

 

TĚŠÍME SE NA TEBE, NA TVOJE SNY O JEDINEČNÝCH ŠATECH, KTERÉ SE TI POKUSÍME SPLNIT...

Zpět do obchodu