DESATERO DOKONALÉHO STYLU

Osvojte si naše desatero a vaše každodenní oblékání bude snadnější a stylovější... "K úžasnému a osobitému módnímu stylu, stačí nám všem, jen opravdu velmi malá skříň!" O to vlastně jde, zjednodušit si každodenní činnosti, začít vnímat jinak slovo "styl".

 

 

1.) ZÁKLAD ŠATNÍKU AŤ TVOŘÍ "VĚČNÉ" KOUSKY
Věci, nepodléhající módním trendům, pohodlné, úžasné a nadčasové ...kvalitní, jednoduché bílé a černé triko, dokonalá bílá košile, padnoucí džíny, nestárnoucí svetr nebo rolák, černý klasický kostým, bílé tenisky a opravdu stylové boty k různým outfitům, slušivé černé šaty pro každou příležitost, ve kterých vypadáte jedinečně.

kosilove-saty-cerne saty-cerne-kosilove dokonaly-styl-desatero

2.) STÁLE JAKO NOVÉ         
Starejte se o své věci tak, aby stále vypadaly jako nové. Volte proto jednoznačně kvalitu před kvantitou, obvykle tím i dost ušetříte. 

3.) OBLÉKEJTE SE PODLE NÁLADY
To, co máte na sobě, hodně předurčuje, jak se budete cítit. Oblékejte se podle toho, co vás ten den čeká, s kým se máte setkat...stačí jen ranní malé zamyšlení.

4.) ČERNÁ A BÍLÁ VĚTŠINOU STAČÍ
Omezte svůj šatník na základní, neutrální odstíny, které se dají kombinovat a ladit téměř s každou další barvou. Ty výrazné a odvážné tóny si dopřejte v zajímavých doplňcích (šály, boty, kabelky, pásky, šperky, brýle...), právě doplňky jsou vaším podpisem.

5.) NA DETAILECH ZÁLEŽÍ
Jednotlivé kousky vašeho oblečení, ať jsou dokonalé právě svoji jednoduchostí a propracovanými detaily (knoflíky, nitě, přezky...) , nevolte nic zbytečného, "laciného", nic navíc, nic, co zkazí celkový dojem.

6.) PŘEHLED A POŘÁDEK
Tak má vypadat vaše skříň. Vše, co nenosíte a nepotřebujete, vyřaďte, darujte nebo odneste do textilních kontejnerů.

7.) STYL DĚLÁ I TO, CO NENÍ VIDĚT
Dokonalé a pohodlné spodní prádlo, příjemné a kvalitní ponožky, i ty neviditelné (nikdy ne silonové).

 kosile-bila-s-manzetovymi-knofliky kosile-bila-bez-rukavu trika-s-dlouhym-rukavem-cerne trika-bila-dlouhy-rukav

8.) NEPROPADEJTE NESMYSLNÉMU MÓDNÍMU KOLOBĚHU
„Nenechte módu, aby vás ovládala, rozhodněte se, kdo jste a co chcete vyjádřit tím, jak se oblékáte a jak žijete.“ Gianni Versace 
Dokonalý styl neznamená, že už máte stále chodit "jen" v bílém tričku a džínách. Kromě těch základních "věčných" kousků, mějte ve svém šatníku i spousty úchvatných outfitů, které se hodí k vaší osobnosti, které podtrhují vaše přednosti, ve kterých se cítíte výjimečně. To ale nejsou modely, které se objevují každou sezónu ve výkladních skříních nadnárodních módních gigantů a potkáte v nich tisíce lidí na ulici. Jsou to věci, které jste si sama vybrala a seskládala v jedinečnou kreaci, které jste si "ulovila" nebo nechala ušít, jen vy sama... jsou to věci, ve kterých budete zářit dlouhý čas.

9.) NENÍ TO JEN O TOM, CO SI OBLÉKNETE
Vlasy mají mít vždy dokonalý střih a barvu (opravdu žádné nevzhledné odrosty), pak vždy když nestíháte, stačí už jen jednoduchý culík. Upravené nehty, bíle zářící, zdravé zuby, pokožka bez chloupku, jen opravdu lehké opálení, naprosto přirozený makeup, vždy zářivě čisté boty... o tom všem je váš dokonalý styl!

10.) MINIMALISMUS
Žijte jednoduše! Oblékejte se jednoduše! Jen tak vás neminou důležité chvíle. Jen tak vynikne vaše opravdová krása.

MÉNĚ VLASTNIT, VÍCE ŽÍT A VYTVÁŘET PROSTOR PRO VĚCI, KTERÉ MÁTE RÁDI.

Zpět do obchodu